Post by menodigreta on Mar 4, 2022 20:52:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smart Puzzles Collection ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smart Puzzles Collection IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ още хак на скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Smart Puzzles Collection 2022 version ▞▞▞
Изглежда просто, но е изненадващо предизвикателно. Има грешка, която не осъзнава, че сте решили, но да го направите отново е забавно и се чувствате така, сякаш сте научили играта!. хаха
Тази игра е наистина забавна и обичам разнообразието. Таймерът работи твърде бързо, за да завърши нивата. Рекламите наистина пречат на играта на нивата, тъй като съкращават времето за игра. Жалко, защото е страхотен съперник да поддържаш мозъка остър.
Това е доста забавно, малко количество реклами и си заслужава, дори и да не плащате
супер игра... имайки много ценни малки игри... но поради много вулгурните реклами, много е неудобно да се играе и не може да се позволи на децата да играят.. иначе страхотно....
СТРАХОТЕН убиец на времето! Кратки игри, релаксираща музика. голямо разнообразие от логически/пространствени умения - малко математика (проценти и кибритени клечки). (Моята любима игра за всички времена беше Myst, за сравнение.) Maze - мишката не е щракване и плъзгане. Плъзнете в посоката, в която искате да отиде; той ще се кандидатира, докато се наложи друго решение. Някои игри не се отключват освен по време или просто гледайте допълнителни реклами.
Повечето от игрите са супер забавни и предизвикателни. Игрите Color Hues и Symmetry са най-лошите, бих искал да има начин да се откажа от тях за ежедневната тренировка. Блокове, една линия и мачове са невероятни.
Спам с реклами след всяко просто десет второ ниво, разбирам някои реклами, но след всяко ниво? Кога ниво отнема десет секунди? не
Няма упътвания. Процентите са глупави... познайте в рамките на 4 и трябва да започнете отначало, защо просто не повторите този елемент? Отначало беше забавно, но току-що стигнах до точката на сериозно влошаване.
Това приложение е много интересно, но не просто научава пъзела 🧩 и още едно, което тази игра е 20 mb, неговата игра 🎮 8mb много повече неща, после, благодаря 🫂
Играта за преминаване на време, също така помага да увеличим нивото на IQ
Интересно, но започнете от лесно към трудно ниво. така че се наслаждавам на тази прекрасна игра на ума, толкова приятна и доставя удоволствие😊 за мен и се надявам да доставя удоволствие😊 😊 на всички вас. 😍 обичам го, защото минах 40 прости нива само за 23 минути. & Аз играя напред, така че липсата на интелигентност на ума в тази игра може да изчисти всички нива, успех на всички. Всичко най-добро за мен
Забавни игри, но имам голям проблем с факта, че плащате за премията и пак получавате глупави реклами, когато щракнете върху колелото или „ X диамантите“. Не ми се струва, че съм направил добър избор да ти дам пари. Нечестни практики и забавено поведение.
Ice Cream Inc. Fritidsspill uaps
Smart Puzzles Collection Teka-teki etr
Предимно добре. Наистина се насладих на повечето игри, но някои са доста бъгливи. Играта лабиринт има лесни лабиринти, но действителният метод за преминаване през лабиринта чрез плъзгане е бъг и се нуждае от работа.
Това е шега. Седях и гледах около 15 минути реклами, за да отключя играта лабиринт и изненадващо играта не работи, мишката не иска да се движи. Има някои проблеми с чувствителността на докосване, мишката не се движи въпреки докосването и таймерът, даден за такъв вид реакция, е просто нелеп. На практика играта не може да се играе.
Smart Puzzles Collection Пъзели zco
ИЗМАМА. Платих за "премахване на всички реклами" и все още има реклами. Току-що ги преместихте, когато отключа устройството, вместо между игрите. Харесвам това приложение, но това е измама.
СТРАХОТНА ИГРА, НО загубих целия си напредък, след като форматирах мобилния си телефон. Бях отключил всички пъзели и го загубих☹🥺. Моля, добавете опция за архивиране и възстановяване в облак, за да се наслаждавате на тази игра безкрайно.😀
Някои от игрите са добри. Други биха могли да направят с коригиране. Таймерът в играта лабиринт е твърде бърз за дължината на пъзелите, които получавате, не може да премине ниво 1 на просто, защото е твърде бързо.
Много добра игра 👍 невероятни мисии за мозъка
Добър AAP и е идеален за намаляване на стреса и е съперник. Обичах да използвам това приложение и ще го използвам и в бъдеще. Различни нива на предизвикателство и всички нива са нови и различни с още по-предизвикателство, което наистина харесвам в това приложение. Благодаря на разработчиците, че измислиха такава идея за всички нас. Но има някои отрицателни точки, както и повече от видовете игри трябва да се добавят към него, а също и нивата с tjme беше добра идея, но времето е твърде много.
супер е
Puzzles intelligents - collection des puzzles Réflexion jdk
Невероятни игри. Много отпускащо!!
Много е забавно. Наистина съм пробвал само няколко от игрите. Изглеждат много лесни, но внимавайте, че има някои, които наистина ви карат да се замислите. Играя вкъщи или когато чакам да видя лекаря си. До момента ***** (5) звезди. Може да се промени с други игри, но ще видим.
Най-лошото приложение,💯💯 Всички игри са заключени😡😐 И всички нива са заключени и игрите не са толкова интересни 🙄😐
Забавно, но ужасно в същото време... Аз играя основно играта на тръбите...и сега съм до "твърдите" нива, половината тръби излизат извън екрана и разбирам, че това го прави по-предизвикателно, но когато докосна ръба на екрана, за да опитам да обърна скритите, тръбите в средата на завъртането на екрана...еърммм да, това развали забавлението.
Лабиринтът не отговаря на въвеждане. Много забавно всичко останало.
супер
Пълно с реклами....след всяка една минута получавате реклама
Повечето от пъзелите са заключени, а някои дори изобщо не са в приложението! те имат 2 b изтеглени отделно. защо бихте казали, че имате игра в това приложение и след това ни кажете, че е отделна игра? Това приложение е страхотна концепция, но е малко разочарование. Също така твърдите, че заема малко място, но е над 30mbs, което не е толкова малко (под 20mb) обикновено се категоризира като малко.
Хубава многобройна игра, моля, онлайн игра за няколко играча, която можем да играем с нашите приятели игри като шах ludo carroms и т.н.
Всъщност обичам повечето игри в приложението - но МОЛЯ - или дайте много повече време за правене на лабиринти или още по-добре, изобщо не отделяйте време за лабиринти! Страхотен съм с лабиринтите и едва бях на половината път, преди да изтече времето! МНОГО разочароващо!
Какво по дяволите!!! Рекламите във всяка игра коригират това!!! Мразя го!!!!!
Не ви дава намеци, когато гледате допълнителен, за да спечелите такъв. Няма инструкции за игрите и не можете да пропускате рундове, ако се забие.
Невероятно изживяване и игра с блокове невероятна И има игра с думи от PIXIGN невероятна
Smart Puzzles Collection Hjernetrim etal
Добри игри, музиката е хубава, но след закупуване на достъп до всички игри, половината от тях не работят. Някак си гадно.
Smart Puzzles Collection Hjernegymnastik zal