Post by menodigreta on Mar 4, 2022 21:14:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code povečanje draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Nobena napaka ni odpravljena. Naredim posnetek zaslona in povečam in vidim, da je oseba v očesu kot heker, potrebujejo dostop do mikrofona in gledajo, zato ne prenašajte tam, kjer vas vdre. zdaj pa pregled, kul je
Otroci
Carsko
Super igra, ampak ko gledam govorečega ingverja v tiktoku pravijo, da ima hekerja v očeh 😩
Najboljši slovenci smo najboljši
Moja hčerka ga obožuje! :-D
World of Tanks Blitz Strategi pcw
Kr kul.
Ni tako zabavno kot govoriti z njim, ni zabavno 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😒😒😒😒😒😒
Talking Ginger Pramogos ohx
Kul igra
Všeč mi je bilo, vendar je dobro za otroke, mlajše od 7 let, upam, da vam je všeč moje mnenje
najbolj razočarano je, da ingver niti ne vstane......
Igra se ob odprtju zruši
Naloži si jo tudi ti ;-) ♥
Icena 5
Super igrica za malo deco
Ok, zato sem prišel sem preverit, ali so zarote resnične, in HOLY FRICK je v njegovih očeh dobesedno soba, tako grozljivo
Ljudje res te negdo gleda v oči joj ta folk je nor nekaj se je premikalo v oceh ress!!!!!
zelo lepa igra, vendar se namesti zelo pozno, to je slaba stvar v tej igri, tako da lahko dam samo tri zvezdice
Zasede veliko prostora
Sam dovkčas no vsaj zame
Brez prenosa Pobeg za svoje otroke in ne dovolite svojim otrokom, da prenesejo. Ta igra je zelo grozljiva in lahko vidite odsev, kjer je nekdo spustil otroka in ga prisilil, da to stori ali pa ugrabi otroka in ga hipnotizira in otrok dela zanje in verjetno ga je ubil ali pa aplikacija vohuni za tabo
To ni najboljša igra, je pa kul igra
Ingver je zelo ljubek. :-)
Baš je fora😜
Bravo Gaj
Zelo lepa igra Všeč mi je ta igra, zelo je zainteresirana Moja najljubša igra je govoreči, vendar se je igra ponavljala
Talking Ginger Entretenimiento mbej
Uhm ne verjemi preveč v internet. Ppl pravi, da če ga ne odstranimo RN, bomo ugrabljeni.
Grem k prijatelju. boš našel mesto, kjer nisem problem. edini način, da ga vidim že nekaj časa nazaj in pustim, da so otroci čez nekaj časa nazaj in naj gredo k prijatelju. boš našel mesto, kjer nisem problem. edini način, ki sem ga videl pred časom za android. . Nočem, da bi preveč od vas, ki imate dobro 4, najboljši način, da mi nekaj poveste. edina pot
Ok, tako da sem slišal za angeline oči, ampak to je IZJEMNO vidno, če pogledaš dovolj od blizu, je VEDNO kakšna pisarna z velikim oknom. Resnično, če gre za bleščanje.... Ampak ne izgleda kot ena.. Prosim, NE nameščajte te aplikacije, vem, da vsi to govorijo, ampak samo poglejte vse slabe kritike, ki govorijo o tem.. Bodite pametni in varni
Meh, kar dobro, ampak ko izgleda puhasto, TAKO LJUBKAN POSNEMI ZASLON
Govoriti o ingverju je dolgočasno kot tako dolgočasno, nima tuša ali mini iger za zaslužek, kot ostalo je samo neumnost
Lepa igra, vendar ni preveč za narediti.
Zelo dobra aplikacija za otroke, všeč mi je 💜 ampak v ingverju nekdo pogleda v oči. Sem mala karta
Všeč mi je, super je, oseba, ki jo oblikuje, je tako neverjetna, želim ti povedati, da je ta igra zabavna, samo da, ko spi, traja dolgo
Ful kul...aja pa tuki ni nobemga cloveka v oceh pa da te slika pa objaula...to ni res... To je neka izmisljotina. Vrjamte mi!
Talking Ginger Divertissement tbeu
zakaj ne morem poslati prosenj fb prijateljem,da dobim pasto?
Izkušnje s tem in ostalima dvema so najboljše, kar se mi je zgodilo, preden greš na letališče brezplačno za plačilno obdobje, ki se konča brez ommay da ton bigat lattan the nanay srečno novo leto in lahko
Zamrzne na začetku. 🙁
to je tako dolgočasna aplikacija. Moje pričakovanje je, da so kuhinja, jedilnica in postelja! Talking Hank, Tom, Angela in Ben je najboljši, vendar .To bom ocenil s 3 ⭐
Ta aplikacija je nekako dolgočasna, na njej ne moreš narediti ničesar, ni preveč zabavna. Bil sem navdušen, da sem dobil to igro in res mi ni preveč všeč, dal sem ji, da bi začel biti prijazen, ampak res ne maram všeč mi je, da je nekako dolgočasna in če bi lahko posodobili to aplikacijo, kjer je več stvari, bi jo z veseljem prenesel
Ni zelo dobra
Pravzaprav sem tej aplikaciji želel dati 4 zvezdice. Toda razlog, zakaj dajem tri zvezdice, je zato, ker se sliši smešno, kot je "Ha?". Nisem prepričan, ali je kaj narobe. Vendar se vedno znova ponavlja. Prosim, popravite to in ne želim, da se to ponovi.☹️🤔☹️🤔
Talking Ginger Szórakozás yazl
Drgac sta ta dva k sta jo nardila slovenca.Dobra je
Kulska
Včasih sem igral to igro in se tako zelo zabaval! Kmalu sem ga odstranil, vendar sem ugotovil, da...nekdo vohuni za tabo, ki ugrabi otroke! Dekle je izginilo pri igranju govoreče angele! Kdor koli je ustvaril to igro, mu ne zaupam, počutim se, kot da nam nekaj skriva! Nekaj hudega...kot vohunjenje za tabo in ugrabitev otrok!!! Te igre ne bom nikoli več namestil...
V redu je
Zelo smešno in zelo zabavno igrati v sobi, polni gostov.